Со купување на подарок

Имате можност директно да го спонзорирате нашето постоење. Парите што ги давате се за:
• јавно добро за заштита на природата
• намалување на невработеноста и социјалната нееднаквост.
Понудените производи се дел од кампањата за
• намалување на загадувањето на природата
• активностите за поттикнување на малото стопанство во креирање работни места
• Доколку купите некој од нашите производи станувате донатор на нашите активности, помагајќи да продолжиме со придонесот во општеството и овозможувате да подариме ист таков производ на младите.

Соларно радио со слушалки

 • Цена: 200 МКД
  Се напојува преку соларни ќелии.
  Не користи батерии
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Спортска капа

 • Цена: 100 МКД
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Чадор (црвен, син, сив, жолт)

 • Цена: 150 МКД
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Чаша „Волонтер" и „Фаца"

 • Цена: 200 МКД
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Чаша „Инфо"

 • Цена: 200 МКД
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Мирис освежувач

 • Цена: 20 денари
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Приврзок за клуч

 • Цена: 150 денари
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Тетратка

 • Цена: 20 денари
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82

Маица, женска, големина: M, L, XL, памучна

 • Цена: 300 MKD
  Бренд: ОРТ
  Потекло: Македонија
  Нарачај по мејл
  Нарачај по телефон: 070 35 98 82


Ова е поврзан свет, дојди и направи го подобар!